epress.ro - Agentie de web development & design in Iasi - magazin vanzari online Iasi
e-mail REPORT peste 20 ani experienta in design Iasi
epress.ro - Agentie de web development & design in Iasi
Web design in Iasi
Design web development dezvoltare web firma epress.ro Iasi
realizare logo brand identitate Iasi epress.ro
epress.ro - Agentie de web development & design in Iasi
site auto realizare pagini web wordpress in Iasi
Graphic designer Iasi website design
web side design development in Iasi
Website wordpress Iasi CMS development mentenanta Iasi TopSpeed.com
schite masini in Iasi sketches desene wacom intuos design iasi  epress.ro
Logo design brand identitate profesional Iasi topspeed.com
Fotografie de produs pentru magazine online fotografie culinara iasi adrian moisei
realizare site vanzari online Iasi epress.ro
website design in Iasi firme mici si mijlocii
Ilustratie vectoriala Iasi ilustratie de carte pictata
Ilustratie vectoriala Iasi ilustratie de carte pictata
identitate logo brand companii Iasi
SEO Iasi - Search engine optimization Iasi adrianmoisei.ro by epress.ro
realizare grafica pliant afis iasi
Design identitate unicat fotograf iasi adrian moisei


Agenție de web development & design în Iași

Realizare magazin vânzări online Iași

Chiar dacă ai o afacere mică, este vremea să oferi produsele online, cu livrare. Ai nevoie de o soluție ecommerce în Iași sau în orașul tău. Poate fi o investitie de care nu ești pregătit, dar după câteva luni de la implementare vei vedea că lucrurile vor începe să se miște, iar în final nu doar că se va amortiza investiția ci te vei întreba cum ai putut atât de mult timp fără un site de prezentare sau de vânzări online. Te putem ajuta, avem experiență de 20 ani în domeniul web development și design.

Web hosting, SEO Iași și mentenanță pentru site-ul tău

Pentru clienții noștri putem oferi mentenanță și găzduire pentru proiecte, avem experiență și în SEO (Search Engine Optimization în Iași). Un site are nevoie și de întreținere, mereu are nevoie de mici ajustări, corecții sau schimbări. Pentru asta suntem alături de tine și putem să îți rezolvăm problemele în scurt timp.

Fie că este nevoie de un magazin online cu vânzări sau un logo cu mai multe variante dintre care să alegi, sau poate ai nevoie de un pachet de identitate complex (cu manual, materiale promoționale, cărți de vizită, ilustrație de carte sau vectorială, etc.) - noi putem să îți oferim soluții profesionale.

Tarife execuție logo în Iași

Fie că ai nevoie de un logo pentru afacerea ta sau o soluție de branding extinsă, îți oferim consultanță și soluții având în spate mulți ani de experiență. Pentru a putea construi un brand de succes ai nevoie vitală de un manual de identitate care să conțină direcții clare și soluții pentru a avea unitate vizuală.

În funcție de complexitate și de timpul dedicat realizării unui logo original, tarifele încep de la 200 euro (3 variante de logo, livrate adesea într-un timp scurt). Pentru fiecare logo se face o documentare ce cuprinde atât domeniul și clienții cărora se adresează cât și a concurenței. Tarifele nu includ înregistrarea la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci). După ce am construit o siglă care te reprezintă putem începe pașii pentru a construi un brand, prin realizarea unui manual de identitate.

Ne pricepem și la prepress, putem realiza design pentru materiale promoționale & materiale identitate: cataloage, pliante, foi cu antet, cărți de viziță, afișe, design foliere mașini ș.a.

Tarife magazin virtual în Iași

La un magazin virtual o echipă de profesionisti poate lucra o zi sau mai mulți ani. În funcție de complexitatea magazinului virtual tarifele pot varia. Un magazin virtual cu puține produse, realizat având la bază un CMS cunoscut (Wordpress Content Management System) are un tarif de la 1000 euro. Acest tarif nu include popularea cu produse a magazinului ci include doar site-ul în sine (front-end și back-end) - inclusiv tema - care va găzdui produsele după ce acestea vor fi introduse prin interfața din back-end de un operator.

Putem să executăm și site-uri la cheie, cu introducerea tuturor produselor în site și cu execuția fotografiilor la cele mai înalte standarde. Fotograful nostru, Adrian Moisei, a realizat fotografii care se ridică la standardele celor mai mari magazine virtuale: amazon & eMAG.

Pentru execuția fotografiilor și introducerea tuturor produselor în site, echipa noastră vă poate ajuta iar costurile vor fi comunicate într-o ofertă personalizată.

Tarife web design & development în Iași

Tarifarea serviciilor noastre se face orar. La început se face e o estimare orara a proiectului. Dacă pe parcurs apar cerințe noi sau modificări se reface estimarea. La final se calculează costul proiectului pe baza tarifului unic de 30 euro / ora care se rotunjește la 30 minute pentru proiectele mai mici. Mai important decât tariful orar este ce se poate face într-o oră. Un profesionist poate face, în unele situații, lucruri uimitoare în doar 60 minute.

Graphic design-ul, web development-ul și fotografia au mers mână în mână pentru noi pentru că niciodată nu le-am putut abandona. Și nimic nu este mai plăcut decât să oferi semenilor tăi soluții pentru nevoile lor.

Soluții de web design, web development, foto-video produs și portret

Despre echipa epress.ro - web development Iași

Primul nostru proiect este din 1998, epress.ro există din anul 2000. Suntem o echipă de web development în Iași cu 20 ani de experiență. Am început de tineri, pe când aveam 20+ ani, acum suntem tot tineri, dar cu mai multă experiență și cu adevărat orientați către nevoile clienților noștri.

Am executat proiecte pentru clienți din toată lumea, am făcut parte din echipe mari și mici. Am ajuns mereu la o concluzie: proiectele clienților noștri sunt mereu fascinante iar pentru noi sunt mereu o provocare excelentă.

Servicii foto profesionale produs - studio foto în Iași

Pregătirea fotografiilor pentru Facebook și Instagram, grafica pentru pagina Facebook sunt servicii care te vor scoate în evidență dacă ies din mâinile unui profesionist. Unul dintre membrii echipei epress este Adrian Moisei, absolvent design & fotografie la UAGE pasionat de vizual încă din copilărie și pe lângă pasiunea pentru design și web development în Iași are și un studio de fotografie, unde realizează portrete corporate și fotografie de produs pentru mulți clienți, printre care Catena, Antibiotice, Panifcom, Marcel, Pfizer, Fermador, etc.). Câteva direcții utile:

Adrian Moisei, Chief Design Officer @epress.ro Îți propunem să ne contectăm la telefon 0756 075 797, prin e-mail contact@epress.ro sau pe Facebook. Așteptăm să ne comunici nevoile afacerii, iar noi vom veni cu soluții și timeline de execuție îmbatabile pentru ca ideile tale și afacerea ta să fie online în cel mai scurt timp posibil, iar tu să ai doar de câștigat din colaborarea cu noi.
Adrian Moisei - Chief Design Officer

Site Wordpress Iasi - Gazduire site Iasi - Designer Iasi - Studio foto produs Iasi

Outsourcing for your business

If you are looking to cut development costs and you are in search of a high level small team for design and web development projects, look no further. We are based in Romania - EU.

#magazin-vanzari-online-iasi

#magazin-online-iasi

#design-iasi

#web-development-iasi

#seo-iasi

#mentenanta-site-iasi

#UX-Iasi

#magazin-virtual-la-cheie

#design-logo-iasi

#identitate-iasi

#ilustratie-iasi

#brand-iasi

#agentie-design-iasi

#vanzari-online

#hosting-iasi

#tarife-web-design-development-iasi

#pret-site-iasi

#tarife-magazin-virtual-iasi

#wordpress-iasi

#graphic-design-iasi

#web-design-iasi

#fotograf-magazin-virtual-iasi

#fotografie-de-produs-iasi

#outsourcing-iasi

#outsourcing-romania

#outsourcing-iassy

epress.ro - Agentie de web development & design in Iasi - magazin vanzari online Iasi